Retourneren in het kort:

  1. De verzendkosten van het retourneren zijn voor de klant
  2. Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor het retourneren.
  3. Na de het aanmelden van de retour heb je 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen.
  4. Ruilen? Stuur je bestelling retour en bestel het nieuwe product op onze website.
  5. Terugbetaling gebeurt binnen 14 dagen van de aanmelding van de retour, mits het pakket ondertussen bij ons binnen is.

Retouradres

Stuur je pakket retour naar het onderstaande adres:

De Moestuinwinkel
Watermanstraat 70
7324AK, Apeldoorn
Nederland

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je heeft het recht jou bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om jou product retour te sturen. je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jou vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jou herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@demoestuinwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jou retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het herroepingsformulier

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je jou product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. je kunt hiervoor contact opnemen met info@demoestuinwinkel.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.