Snoeischaren

Een sterke snoeischaar is een goede investering. Bij De Moestuinwinkel hebben we een ruime collectie snoeischaren van diverse merken. Van hippe scharen van Barebones tot duurzame scharen van Stocker. De grootste verschillen zitten in het materiaal en de bek van de schaar. Aambeeld-scharen zijn betere geschikt voor het zwaardere werk, waar de papegaaien-bek prettiger is voor het fijne werk. Diverse modellen hebben we in meerdere lengtes, zo kan je altijd een schaar kiezen die lekker in de hand valt.

Oogstscharen

Oogstscharen

Met trots presenteren wij de grootste collectie snoeischaren van Nederland. Met meer dan 40 modellen hebben we voor elk type vrucht en kruid wel een geschikte schaar. Uiteraard vind je hier de standaard oogstscharen met fijne bek, maar ook unieke modellen bloemenscharen, citrusscharen en druivenscharen. Prachtige scharen van Barebones met een robuust eikenhouten handvat of praktische duurzame scharen van Stocker. Kan je een specifiek model niet vinden, neem dan even contact met ons op.

Oogstscharen

Zagen & Messen

Een sterke handzaag is onmisbaar in elke tuin met bomen en grote heesters. Deze collectie heeft enkel handzagen en verder geen telescopische modellen. De handzagen zijn er met zowel vast lemmet als inklapbaar. Uniek is ons Stocker model met paraplu-handvat, waarmee je zelfs in de lastigste hoeken alsnog een goede snede kan maken.

Oogstscharen

Accessoires

Hier vind je al onze slijpstenen, holsters en onderhoudsmiddelen.