Bezorging

Wij verzenden standaard met PostNL.

Verzendkosten

Nederland

Standaard Pakket - Thuislevering PostNL €5,99
Standaard Pakket - Afhalen bij pakketpunt PostNL €5,99

Gratis verzending vanaf €50,-

België

Standaard Pakket - Thuislevering PostNL €7,99
Standaard Pakket - Afhalen bij pakketpunt PostNL €7,99

Gratis verzending vanaf €100,-

Afhalen

Je kunt je pakket ook bij ons afhalen tussen 10.00 - 13.00 (zondag gesloten). Lukt het niet tijdens deze momenten, neem dan even contact met ons op via de chat of per mail info@demoestuinwinkel.nl

Ons afhaaladres is:
Watermanstraat 70
7324AK, Apeldoorn

Ecologische Verzendverpakking

Bij De Moestuinwinkel zijn we ons zeer bewust van de ecologische belasting van webwinkels. We kiezen daarom onze verpakkingen en vervoerders met zorg voor je uit. Onze verpakkingen zijn grotendeels gerecycled en 100% recyclebaar. We hebben verder niets te verbergen en delen alle details over onze verpakkingen graag. 

Dozen:
70% gerecyclede kartonnen verzendverpakking. Deze dozen dragen het RESY label en zijn LNE-goedgekeurd. Volledig recyclebaar.

Briefpost:
450 tot 550 g/m² kartonnen envelop. FSC keurmerk en 90% gerecycled. Volledig recyclebaar.

Tape
Natuurlijke papierentape 80g/m2 van Drukwerkdeal. Volledig recyclebaar.

Vulling
70 g/m² bruin papier, 100% gerecycled en volledig recyclebaar
125 g/m² kartonnen noppenfolie, 100% gerecycled en volledig recyclebaar

Verzendlabel
Het verzendlabel is het lastigst te 'vergroenen', we hebben hier gekozen voor een thermisch printbaar label (hitte ipv inkt), maar verder is het etiket gelamineerd en zit hier een niet afbreekbare lijm op.

 

Verzendverpakkingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid. Het kan dus soms zijn dat een verpakking iets afwijkt van wat hierboven geschreven staat. We beloven in elk geval dat je NOOIT van ons een verzendverpakking met plastic vulling ontvangt.

Heb je verder nog vragen over de manier waarop jou pakket verstuurd wordt of heb je een goede suggestie voor een duurzame verpakking? Laat het ons weten via: info@demoestuinwinkel.nl